| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
o. Pacyfik Admin
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 10:58 am |
|
|
Na stronie glownej pojawila sie ankieta:
| Cytat: | | Czy prenumerujesz darmowe pismo "Franciszkański Świat'? |
Jak myslicie? Dlaczego taki spadek popularnosci mimo wielkiego nakladu Braci i Prowincji by to czasopismo przetrwalo?
Czy cos przeoczylismy? Czy czas na zmiany? Jakie? _________________ www.minoriter.net |
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrk
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 11:08 am |
|
|
czytelnicy FŚ to w większości uczestnicy tego forum ,dużą liczbę tych uczestników skutecznie ze swoim wulgaryzm (skasowano) ojciec z tego forum wygonił ,więc i nakład czasopisma spadł ...dla mnie proste i logiczne  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
o. Pacyfik Admin
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 11:09 am |
|
|
Ostatnie ostrzeżenie przed banem - za slownictwo...
I kreatywnie proszę - to nie przedszkole... _________________ www.minoriter.net |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lida Przyjaciel Forum
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 1:59 pm |
|
|
Bo pismo FŚ, można przeczytać na stronie, franciszkanie.net  _________________ " BŁĘDÓW NIE ROBI, KTO NIC NIE ROBI
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maxym Moderator

|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 6:20 pm |
|
|
Lida ma racje, czasopismo pojawia sie w necie wiec nie dziwmy sie ze spada zainteresowanie prenumeratą,
Piotrku pozwolisz ze zamilkne i nie skomentuje twojej wypowiedzi szczegulnie tego kawalka skasowanego przez o Pacyfika, nie ma sensu z toba o tym dyskutowac. _________________ NIE ZAWSZE JESTES TYM KIM CHCIAŁEŚ BYĆ. CZASEM LOS DECYDUJE INACZEJ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrk
|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 8:58 pm |
|
|
pewnie ,ze nie ma sensu ,jak dyskutujesz to tylko błazna z siebie robisz;)
cudak jesteś niesamowity ,zmieniasz treści swoich postów ;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maxym Moderator

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 11:08 pm |
|
|
Malo kto mnie w zyciu irytuje i denerwuje, no nie ukrywam ze tobie sie to udalo, czlowieku skoncz juz zajmowac sie mna i zajmnij sie soba, od teraz kazdy twoj post kierowany do mnie bede kasowal i mam do tego prawo wedle regulaminu, notoryczne atakowanie moderatora i pisanie nie w temacie, tak wiec chcesz tu istniec pisz na temat. _________________ NIE ZAWSZE JESTES TYM KIM CHCIAŁEŚ BYĆ. CZASEM LOS DECYDUJE INACZEJ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
alexis Przyjaciel Forum
|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 4:40 pm |
|
|
O, rety, ludzie kochani, ze tak Wam się doprawdy chce do oczu skakac??
Nie szkoda energii?
Nie lepiej poczytać sobie FŚ? Czy to w Necie, czy 'w papierze'...----a czy to nie obojętne? _________________ "Oby mi Bóg dał słowo odpowiednie do myśli i myślenie godne tego, co mi dano!" (Mdr 7,15) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|